SYNUS/coSYNUS

NOVA LINIJA ZA PREGLEDNIJI PROCES PROIZVODNJE

Novi dizajn za bolju iskoristivost

Dizajn objedinjuje sve SYNUS modele omogućavajući bolju iskoristivost na više područja primene. Kao dodatak pogodnosti, SYNUS je vrlo ekonomična zahvaljujući svojoj kompatibilnosti sa svakom od mnogobrojnih komponenti.

SYNUS modeli imaju jednu zajedničko obeležje: karakterističan oblik, koji podseća na grafikonski prikaz sinusa po kojem su i dobile ime, koji omogućava fleksibilnost i veoma čvrstu i kompaktnu povezanost sa prenosnim sistemom. Ovo garantuje najviši stepen mehaničke stabilnosti sa maksimalnom fleksibilnošću.

Jedna od mnogobrojnih impresivnih karakteristika jest vrhunska preciznost u kombinaciji sa veoma malim vremenom stabilizacije, nepokolebivom stabilnošću i čvrstom, industrijskom konstrukcijom (IP zaštita IP54; IP65 po izboru).

Kombinovani proces pouzdanosti

Pretvorite SYNUS  u CoSYNUS :

  •      Zamenite integrisanu transportnu traku
  •      Učitajte novi softver
  •      Gotovo !


CoSYUS ,najnoviji model u porodici  Synus , kombinuje elektroniku detektor metala sa našom poznatom čekvejer tehnologijom . Rad metal detektor je u potpunosti integrisan u poznatom korisničkom interfejsu testirani na SYNUS  vagama. Jedan interfejs može da se koristi za konfigurisanje i kontrolu dve mašine brzo i jednostavno,  štedeći  vreme i trud .

Kombinacija vage i metal detektor je postignut sa dvostrukim ciljevima fleksibilnosti i jednostavnosti u prvom planu . Čak i nakon promene nije problem da  prilagodite visinu i promenite pravac prenosa proizvoda

Širok spektar opcija i dodatne opreme , kao što su USB memorije ,statistika programa , slivni kontejneri , Trend controler , štampač, i druge mogućnosti  ukazuju na kvalite i prilagodljivost proizvoda korisniku