S-Lab Kontrola d.o.o.

                                                                                                                          

S-LAB Kontrola doo je osnovana početkom 2013. godine kao ovlašćeni zastupnik i serviser kompanije Sartorius Lab Instruments GmbH – Nemačka na tržištu Srbije. Sedište kompanije je u Novom Sadu. 2015 godine postaje sertifikovani partner od stane kompanije Minebea Intec za isporuku i servis procesne opreme (metal detektora, dinamičkih kontrolnih vaga, industrijskih vaga i mernih ćelija) na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Republike Srpske.

Od 01.01.2019. S-LAB Kontrola doo postaje i ovlašćeni zastupnik kompanije Sartoirus Lab Instruments GmbH - Nemačka na tržištu Crne Gore. 

Kompanija je u sistem poslovanja implementirala standard ISO 9001 – standard sistema menadžmenta kvaliteta čime se želi nastojati obezbeđenje višeg nivo kvaliteta za krajnje korisnike.

Stručnim i iskusnim timom kompanija S-LAB Kontrola doo radi na tome da  budućim i postojećim klijentima, korisnicima širokog spektra proizvoda kompanije Sartorius i Minebea Intec obezbedi stručnu pomoć, savetovanje i servis.